rouwverwerking | verliesverwerking | ziekte & meer

Ven – Vera van de: Zit ik echt zo simpel in elkaar?

Ven - Vera van de - Zit ik echt zo simpel in elkaarZit ik Echt zo simpel in elkaar? Ontdek jouw gebruiksaanwijzing.

Volgens Vera van de Ven vindt het levensritme zijn oorsprong in de vier jaargetijden. Als je weet hoe dat werkt krijg je makkelijker zicht op levensvragen als

  • Waarom reageer ik zoals ik reageer?
  • Wat beperkt mij?
  • Waarom overkomt mij dit?

Op begrijpelijke manier deelt zij haar zienswijze aan de hand van haar eigen levenslessen. Je ontdekt als het ware je eigen gebruiksaanwijzing. Jouw rode draad, jouw kwaliteiten etcetera. Je krijgt inzicht in wie je bent en krijgt handreikingen hoe je jouw energie kunt richten op wat voor jou belangrijk is.

Categorised in: DIVERS, Ven - Vera van de

Schrijf je hier in voor de

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten