rouwverwerking | verliesverwerking | ziekte & meer

Hartog – Yvette van den: Carpe Diem … Juist nu!

Yvette van den Hartog - Carpe Diem

Yvette van den Hartog schreef ‘Carpe Diem … Juist nu!’ vanuit haar eigen ervaring. Het boek is bedoeld voor jonge mensen die hun vader of moeder verloren, maar ook voor jongeren die een ouder hebben die ongeneeslijk ziek is.

Jongeren zelf hebben er baat bij, evenals mensen in hun omgeving. Voor het schrijven van haar boek putte Yvette vanuit haar eigen ervaring en deed zij een beroep op jongeren die ook met verlies te maken hadden. ‘Carpe Diem … Juist nu!’ kan helpen bij de zoektocht naar er- en herkenning.

Je bestelt dit boek via de site van Yvette van den Hartog.

Tagged as:

Categorised in: Hartog - Yvette van den, JONG-VOLWASSENEN

2 Responses

  1. Door jullie ben ik dit boek gaan bestellen en heb ik het cadeau gedaan aan een vriendin van mij. Tuurlijk was haar berichtje aan mij super fijn en lief maar eigenlijk is het bericht voor deze site en de schrijfster van het boek bedoeld dus bij deze…Yvette en boekenenrouwverwerking:

    Ze stuurde me letterlijk: “Stijn, ik wil je even hartelijk danken! Gisteren heb ik jouw boek cadeau gekregen en ik heb het nu al bijna uit. Wat een steun en kracht heb ik eruit weten te halen. Vee verhalen raakte me wel maar die herkenning was juist wel fijn! Ik wil jou hiervoor ontzettend bedanken! Vooral dat jij ook na 2 jaar nog aan mij en mijn vaders verlies denkt!Je bent een schat!Liefs,mij”

    Ofwel: Je kunt anderen echt helpen met dit boek!!

  2. Wat fijn. Ik heb je reactie doorgegeven aan de schrijfster. Ze voelde zich vereerd.
    Hartelijke groet,
    Ria

Vingerafdruk van verdriet

Manu Keirse - Vingerafdruk van verdriet

Men kan niet om de pijn heen, noch er overheen of er onderdoor. De enige weg is er recht doorheen te gaan (Manu Keirse).

Roos Schlikker: Ik wens je het onmogelijke

Schlikker - Roos - Ik wens je het onmogelijke

Een baby wordt geboren met de blarenziekte. In hun wanhoop zien de ouders maar 1 uitweg: euthanasie.

Henk Werson: De fatale fuik

Werson - Henk - De fatale fuik

Over gedwongen prostitutie en mensenhandel in Nederland. Lees hier de recensie.

Maria Genova: Het Duivelskind

Maria Genova - Het Duivelskind

Lees ook het bizarre verhaal van een misbruikt meisje, foute ouders en een falende jeugdzorg.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten