rouwverwerking | verliesverwerking | ziekte & meer

Fiddelaers-Jaspers – Riet: Mijn troostende ik

Fiddelaers-Jaspers - Riet - Mijn troostende ik

‘Mijn troostende ik’ is voor jongeren tussen 12-20 jaar die een groot verlies leden. De centrale vraag is wat rouw betekent voor deze jongeren die zijn geraakt in hun kwetsbaarheid. Die tegelijkertijd vaak flexibel en krachtig zijn.

Met de juiste hulp van mensen om hen heen, groeien de meesten van hen uit tot gezonde volwassen mensen. Voor die mensen (ouders, docenten, hulpverleners) is dit boek een handreiking. De jongeren om wie het gaat komen zelf uitgebreid aan het woord. Ze geven aan waaraan ze behoefte hebben.

Tagged as: ,

Categorised in: Fiddelaers-Jaspers - Riet, HULPVERLENING | ONDERWIJS, JONG-VOLWASSENEN

Schrijf je hier in voor de

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten