rouwverwerking | verliesverwerking | ziekte & meer

Beijer – Marcel: Overwonnen verlangen

afbeelding bij Beijer - Marcel - Overwonnen verlangenOverwonnen verlangen

Een boek lees je, beleef je, de ene keer wat sterker dan de andere keer. Na de laatste bladzijde sla je het dicht. Soms blijft de spanning nog een poosje hangen en vind je het jammer dat je ’t uit hebt.

‘Overwonnen verlangen’ is een boek dat je na het lezen gewoon weg kunt leggen, zegt auteur Marcel Beijer. Gewoon, omdat je het uit hebt. Maar je kunt er meer mee. In het boek zit een opbouw die je als lezer ongemerkt een prettig gevoel geeft. Niet voor niets is de ondertitel ‘lees je gelukkig’. Op de gelijknamige website kun je gratis een online werkboek gebruiken. Lees je het boek opnieuw, vanuit je eigen perspectief, dan krijgt ‘Overwonnen verlangen’ een heel andere lading.

Het is een klassiek liefdesverhaal tegen de achtergrond van een opvallend korte rouwperiode, gecentreerd rond Jessi en haar veel jongere buurman Marius. Ze hebben een bijzondere band met elkaar. In hun beider leven voltrekt zich een groot drama. Hun perspectief op het leven verandert daardoor compleet.

Het zichtbare en onzichtbare grijpt in elkaar en leidt tot een prachtige ontknoping. Onverwonnen verlangen schept een wereld waarin troost en verdriet heel dicht bij elkaar komen. En de liefde overwint.

Over de auteur:

Marcel Beijer is een veelzijdig persoon. Zijn werkzaamheden omvatten een opmerkelijke combinatie van journalist, hypnotiseur en schrijver. Hij runt onder andere zijn eigen tekstbureau ‘Ik Wil Publiciteit’.

____

Lees hier een interview met auteur Marcel Beijer.

De trailer van het boek vind je hier:  https://youtu.be/RwDTLuOo5Hw

Gecategoriseerd in: algemeen, Beijer - Marcel

Schrijf je hier in voor de